Sök solenergitjänst

Detta register är för företag och organisationer som erbjuder olika produkter och tjänster inom solenergi. Företagen skriver själva in sig i registret och ansvarar för att informationen är aktuell och korrekt. Alla företag och organisationer är välkomna att skriva in sig. Är ditt företag på någon annan ort i Sverige än i östra Mellansverige men kan arbeta i regionen, håll nere shift och markera alla kommuner i området.

Syftet med registret är att ge stöd för dig som söker kompetens inom solenergi och att utgöra en plattform för nya kontakter.

Registret är under uppbyggnad och du som erbjuder solenergitjänster kan skriva in ditt företag eller organisationen kostnadsfritt med formuläret på länken här »

Vi frånsäger oss allt ansvar för att denna information är aktuell, riktig och fullständig och vi ansvarar inte heller för kvaliteten på den information eller de tjänster som företagen och organisationerna tillhandahåller. Om du har synpunkter på innehållet i registret är du välkommen att kontakta oss på .

Sök

AFRY

Arboga, Askersund, Boxholm, Degerfors, Enköping, Eskilstuna, Fagersta, Finspång, Flen, Gnesta, Hallsberg, Hallstahammar, Heby, Håbo, Hällefors, Karlskoga, Katrineholm, Kinda, Knivsta, Kumla, Kungsör, Köping, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Linköping, Ljusnarsberg, Mjölby, Motala, Nora och No

Information om solenergi, Föreläsare inom solenergi, Alternativa affärsmodeller för solel, Besiktning av solcellsanläggningar och Övrigt
Tillsammans kan vi bygga en hållbar framtid med energi från solen. Vi på Afry brinner för att hjälpa dig hitta den optimala lösningen utifrån just dina unika förutsättningar.

Redan 2006 designade vi det som då var Sveriges största solcellsanläggning, på Ullevi i Göteborg. Och resan fortsätter. Vi hjälper dig med allt från förstudier och kalkyler till projektering, upphandling, kontroll, besiktning och utvärdering.

Det är inte bara miljömässigt hållbart att generera el via solpaneler. Det är också ekonomiskt. Investerings- och driftkostnaderna är låga jämfört med andra förnybara energislag och anläggningarna kräver ytterst lite underhåll.

Har du frågor om solenergi, tveka inte att kontakta oss!

Kontakt: Emily Storm
076-347 18 56
Adress: Karlsgatan 3
Hemsida: https://afry.com/sv/tjanster/solenergi
Mer
Mindre

Aktea Energy AB

Uppsala

Information om solenergi, Forskning och utveckling och Övrigt
Förutsättningarna för en bra solcellsanläggning sätts till stor del i projekteringsfasen. Det gäller både projektets ekonomi och hur effektiv anläggningen blir i slutändan, inte bara vad gäller effekt, utan också hur stabil den blir i fråga om drift och skötsel. Genom att anlita en av Akteas oberoende solelsexperter tillför vi din verksamhet den kunskap som krävs för att projektera en effektiv och lönsam solcellsanläggning. Utifrån behoven hjälper vi er till en anläggning skräddarsydd efter er ekonomi och specifika energiförbrukning. Vi stöttar genom hela processen, från dimensionering till installation och uppföljning.

Akteas konsulter är specialister på energieffektivitet och sund inomhusmiljö i fastigheter och verksamheter. Vi vill hjälpa fler företag att sänka sina energikostnader och bidra till ett bättre klimat. Vi har arbetat med solceller i många år och är gärna er högra hand genom hela investeringen. Som ett första steg kan vi bedöma lönsamheten i ert fall utifrån gällande förutsättningar. Antingen som en snabb översikt av potentialen i hela fastighetsbeståndet, eller för att utvärdera möjligheterna för en specifik byggnad.

Vi driver även Samling för Solel, en mötesplats för fastighetsägare och fastighetsutvecklare som satsar på solceller och smarta elsystem. Sedan starten 2014 har Samling för Solel (fd Solcellsgruppen) varit fastighetsbranschens mötesplats för strategi, lärande och utveckling inom solceller och smarta elsystem. Vi lär oss från branschens främsta specialister, delar erfarenheter med varandra, ställer gemensamma krav på leverantörer och utvecklar nya verktyg till nytta för hela branschen. Vår vision är tydlig: Solceller och smarta elsystem ska vara en enkel, trygg och lönsam investering.

Kontakt: Richard Thygesen
070-781 82 64
Adress: Stationsgatan 23, 753 40 Uppsala
Hemsida: https://aktea.se/
Mer
Mindre

Aquasol AB

Örebro

Information om solenergi, Solcellsinstallatör och Övrigt
Aquasol startade tillverkning av solfångare redan 1988 så vi har 30 års erfarenhet av solanläggningar och har tillverkat och monterat ca 60 000 m2 solfångare på Svenska tak i Svenskt klimat.
Vi installerar större anläggningar över hela Sverige och mindre villa-anläggningar i Örebro med ca 25 mils radie.
Vi har gjort takjobb sedan 1967 då bolaget startades som ett plåtslageri och det lever fortfarande kvar så letar Ni efter ett företag som kan renovera Ert tak och samtidigt installera solceller eller solfångare så är vi mycket konkurrenskraftiga.
Hör gärna av Er till oss med stort som litet projekt.
Vi kan solanläggningar och takarbeten är som vår trädgård!
Välkomna till oss!

Kontakt: Thomas Reidarsson
019-165681
Adress: Oskarsvägen 38
702 14 Örebro
Hemsida: http://www.aquasol.se
Mer
Mindre

Atlas Solenergi AB

Finspång

Solcellsinstallatör
Installerar och säljer solcellsanläggningar främst i Östergötland.

Kontakt: Mikael Abrahamsson
070-9804599
Adress: Sörskatevägen 24
610 12 Hällestad
Hemsida: http://www.atlassol.se
Mer
Mindre

AutoCharge Sverige AB

Nyköping

Övrigt
AutoCharge levererar helhetslösningar för privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag som vill investera i laddstationer till el- och laddhybridbilar.

Vi samarbetar med de ledande leverantörerna av EU-godkända laddstationer och hjälper er genom hela processen, från första tanken till driftsatta laddstationer med service och utbildning.
AutoCharge erbjuder alltid kostnadsfria platsbesök där vi tittar på era förutsättningar och skräddarsyr en lösning för just er.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Kontakt: Albin Ryd
070-50 99 123
Adress: Brunnsgatan 12
Hemsida: http://www.autocharge.se
Mer
Mindre

Dalasolenergi AB/ Västerås

Västerås

Solcellsinstallatör
Vi erbjuder helhetslösningar för Företag, Brf, Lantbruk och Villor.
Vi hjälper till med hela processen, från prospekt till färdig anläggning.
Vi finns i Dalarna, Västmanland och Gävleborg.
Välkomna att höra av er.

Kontakt: Thomas Dahlgren
0705189811
Adress: Överstevägen 40
784 63 BORLÄNGE
Hemsida: http://www.dalasolenergi.se
Mer
Mindre

DJs Sol & Energiteknik AB

Mjölby

Solcellsinstallatör
Installerar solcellsanläggningar i alla storlekar.

Kontakt: Johan Cernvall
070-2991881
Adress: Tranås
Hemsida: http://www.djssol.se
Mer
Mindre

DrivKraft Andrén AB

Norrköping

Information om solenergi
Jag heter Lars Andrén och har arbetat med solenergi sedan tidigt 1980-tal. Under åren 1995 - 2015 var jag ordförande i branschorganisationen Svensk Solenergi. Mellan 1984 - 1994 arbetade jag som produktchef på TeknoTerm AB, dåtidens ledande solvärmeföretag.

Sedan 1994 har jag försörjt mig som författare och föreläsare. Sannolikt är jag en av landets mest anlitade föreläsare på tema energi med specialkunskap kring solenergi. Under senare år har jag rest land och rike runt och pratat solel. Mer om mina föredrag och böcker finns att läsa på www.drivkraft.nu.

Jag föreläser för privatpersoner, företag och organisationer i alla dess former. Mina föreläsningar kan till innehåll och omfång anpassas till valfria målgrupper. Prislista hittar ni på min hemsida. Varm välkomna att höra av er!

Kontakt: Lars Andrén
070 53 585 80
Adress: Box 297
311 23 Falkenberg
Hemsida: http://www.drivkraft.nu
Mer
Mindre

ECOKRAFT

Eskilstuna

Solcellsinstallatör och Solcellsleverantör
ECOKRAFT erbjuder solceller för din egen elproduktion sedan 2008. Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem, batterilagringslösningar och laddinfrastruktur för villa, lantbruk och företag och jobbar endast med tyska, marknadsledande komponenter av högsta kvalitet. Genom åren har vi samlat på oss massor av referenser och vi strävar alltid efter att leverera en helhetsupplevelse med kunden i fokus.

Vi jobbar för att på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt hjälpa privatpersoner och företag att producera sin egen el och erbjuder därför allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, noggrannhet och fokus på kunden har lett till att allt fler väljer ECOKRAFT. Kvalitet och kundnöjdhet är våra ledord som genomsyrar hela verksamheten.

Kontakt: Fredric Larsson, Marknadsansvarig
016-551 99 20
Adress: Strandgatan 5, 633 43 Eskilstuna
Hemsida: http://www.ecokraft.se
Mer
Mindre

Elbranschens Utvecklings- och Utbildningscenter - EUU

Nyköping

Information om solenergi
UTBILDNING, 1 KURSDAG
SOLCELLSANLÄGGNINGAR - INSTALLATION OCH SÄKERHET

Nu börjar marknaden ta fart när det gäller småskaliga solcellsanläggningar för både privatbostäder och kommersiella byggnader.

Dessa småskaliga lösningar ska installeras innanför mätaren och elteknikföretagen kommer att få uppdragen att installera. Här finns en ny marknad för de som skaffar sig kompetens att både sälja produkter och utföra installationen som en färdig funktion åt kunden.

EUU erbjuder 1-dagskurs där vi lär ut hur en installation bör utformas samt vilka regler och standarder som gäller. Vi går också igenom produkternas funktion och vilka övriga säkerhetsaspekter, förutom det eltekniska, som är viktiga.

Delar ur innehållet:
-Beskrivning av anläggningstyper
-Tillstånd och anmälningsskyldighet
-Myndighetskrav
-Dimensionering av skydd och ledningssystem
-Teknik och dimensionering av effektkapacitet
-EMC-Speciella krav
-Tillsyn och servicebehov

Kursen är lämplig för installatörer, konsulter, projektledare och övriga som vill kunna planera och genomföra dessa installationer.

Mer information om kursdagar och hur du bokar hittar du här: http://www.euu.se/kurser/solcellsanlaggningar_-_installation_och_sakerhet-606

Välkommen att kontakta våra säljare om du vill veta mer; 0155-29 29 29.


Kontakt: Säljavdelningen
0155-29 29 29
Adress: Teknikgången 6
611 10 Nyköping
Hemsida: http://www.euu.se
Mer
Mindre

Energi & Innovation

Örebro

Solcellsinstallatör
Välkommen att kontakta oss för installation av solenergi.

Vi är verksamma i Mellansverige och utgår från Örebro och Karlskoga.

Kontakt: Krister Davidsson
070-6000225
Adress: Södra Viaduktgatan 19
69141 Karlskoga
Hemsida: http://www.eiin.se
Mer
Mindre

EnergiEngagemang

Strängnäs

Solcellsinstallatör
EnergiEngagemang har sina rötter i Stallarholmen, Sörmland men installerar solcellsanläggningar i hela Sverige. Vi har sedan 2012 installerat solenergilösningar till både privatpersoner och företag. De senaste åren har vi specialiserat oss mot lantbruk och fastighetsinstallationer och har byggt upp värdefull kunskap kring den här typen av stora projekt. Varje läge och byggnad är unik och det är viktigt att anläggningen anpassas utifrån gårdens specifika förutsättningar.

Det innebär att vi hjälper dig att hitta rätt i djungeln av tekniska lösningar och ger dig full koll på frågor kring elmarknad, lagar, regler, skattefrågor och ekonomi som är avgörande för att projektet ska bli så lönsamt som möjligt.

Vi är leverantörsoberoende vilket innebär att vi hela tiden jobbar för att hitta de bästa produkterna som finns på marknaden och med tanke på hur teknikutvecklingen är i vår branch har det visat sig vara ett vinnande koncept.

Som totalentreprenör hjälper vi även till med all den administration som det innebär att bli solelproducent. Här ser vi till att du får korrekt dokumentation samt hjälp med blanketter och kontakter med nätägare och myndigheter.

Kontakt: Jonas Helander
0151-301 00
Adress: Brogatan 21
Hemsida: http://www.energiengagemang.se
Mer
Mindre

Energikontoret Östra Götaland

Linköping

Information om solenergi, Forskning och utveckling och Övrigt
Vi arbetar för att vi ska nå regionens klimat- och energimål som innebär att vi år 2050 inte ska vara beroende av olja och andra fossila bränslen och att vi ska använda energi effektivt överallt. Samtidigt som vi gör en energiomställning ska regionens företag kunna växa och skapa nya jobb.

Vi kan bland annat hjälpa till med utveckling av projekt, assistans vid ansökningar och projektkoordinering.

Kontakt: Jenny Lundgren
0705-60 03 50
Adress: Gjuterigatan 1D
582 73 Linköping.
Hemsida: http://www.energiost.se
Mer
Mindre

Esam AB

Västerås

Information om solenergi, Forskning och utveckling och Övrigt
Esam AB är konsulter för hållbar utveckling. Vi har erbjudit oberoende rådgivning om solcellstillämpningar sedan 2010, medan vår solcellsexpert har erfarenhet sedan 2006.

Projektering och utbildning
I dagsläget arbetar vi främst med förstudier, projektering samt besiktning av solcellsanläggningar och med utbildning (workshops, föreläsningar) om solceller och dess tillämpningar.

Är du fastighetsägare, byggherre eller annan professionell aktör och interesserad i (fler) solcellsanläggningar? Vi kan både standardlösningar och byggnadsintegrering.

Är du istället sugen på att lära dig mer om solceller, så kan vi anordna skräddarsydda kurser eller hänvisa till öppna kurser hos STF Ingenjörsutbildning eller Energiföretagen (för nätbolag) som vi samarbetar med.

Kommunal planering
Som en av få aktörer har vi också kompetens inom solenergioptimering av kommunal planering.

Forskning och utveckling
Esam har under åren drivit flera forskningsprojekt och bistått kunder i utvecklingsprojekt inom t.ex. byggnadsintegrering och prestanda i snörika områden.

Kontakt: Michiel van Noord
0708-717828
Adress: Kungsholmstorg 10
112 21 Stockholm
Hemsida: http://www.esam.se
Mer
Mindre

ESTER Solar System

Norrköping

Solcellsinstallatör
ESTER driver utveckling av tekniskalösningar och solcellsentreprenader med fokus på Mälardalen. Bolaget ingår i SEHED Byggmästargruppen med lokalkontor i Norrköping, Stockholm, Tyresö, Gävle och Avesta. Största kundgrupperna är allmännyttan och kommersiella fastighetsägare. Under 2018 uppgick orderstocken till 50 installationer, främst större solcellsanläggningar.Kontakt: Jing Cheng
0707665555
Adress: Vintervägen 6, 13540 Tyresö
Hemsida: http://www.estersolar.se
Mer
Mindre

ETC el AB

Katrineholm

Information om solenergi, Solcellsinstallatör, Solcellsleverantör, Elbolag, Forskning och utveckling och Övrigt
ETC el är ett företag som sysslar både med elhandel, med att leverera solcellsanläggningar till kunder och att bygga solcellsparker. Vi har också ett sparande i sol, där pengarna investeras i solcellsparker och solanläggningar runt om landet till två procent ränta för de sparande. I vår stora solpark i Katrineholm håller vi också på och testar och experimenterar med olika energilösningar – allt ifrån solenergi och, energilagring i salt, batterilagring till pump- och vindkraftverk.

Kontakt: Lars Holmquist
08-41035700
Adress: Björngårdsgatan 15
11258 Stockholm
Hemsida: http://www.etcel.se/
Mer
Mindre

GFSOL AB

Linköping

Solcellsinstallatör och Solcellsleverantör
GFSOL projekterar, säljer och installerar kopletta solcellssystem till privatpersoner och företag. Utifrån era behov skräddarsyr vi en anläggning som passar er ekonomi och energiförbrukning.

Kontakta oss för kostnadsfritt besök och installationsförslag.

Kontakt: Daniel Fritzson
0768134916
Adress: Kolbyttemon Trädgårdstorp 1
58 597 Linköping
Hemsida: http://www.gfsol.se
Mer
Mindre

Glacell - Lambertsson Sverige AB

Eskilstuna, Hällefors, Norrköping, Uppsala, Västerås och Örebro

Solcellsinstallatör
Glacell är en rikstäckande solcellsinstallatör och del av Lambertsson Sverige AB
Vi har arbetat med solcellsinstallationer sedan 2005. Förutom ovan lokalkontor finns vi också i Jönköping.

Vårt fokus:
Professionella solcellsinstallationer

Trygghet:
- Fokus på elsäkerhet, arbetsmiljö, kvalitet
- I Lambertsson finns 200 elektriker
- Ekonomisk stabilitet


Välj en leverantör som uppfyller elsäkerhetskraven:
Elproduktionsanläggningar (Lågspänning)
https://e-tjanster.elsakerhetsverket.se/foretag/kolla-elforetaget

Kontakt: Ola Andersson
072-533 39 85
Adress: Tyttorpsgatan 2, 581 18 Linköping
Hemsida: http://www.glacell.se
Mer
Mindre

GreenMatch

Uppsala

Information om solenergi, Solcellsinstallatör, Solcellsleverantör och Övrigt
GreenMatch.se är en unik svensk service som hjälper dig att jämföra pris och kvalitet på gröna energikällor. Genom att du beställer offerter hos oss kan vi matcha dig med upp till fyra lokala leverantörer, helt baserat på dina behov och personliga preferenser. Tjänsten är kostnadsfri och inga förpliktelser medföljer.

Kontakt: Kundservice
0108848169
Adress: Høffdingsvej 34
Hemsida: http://www.greenmatch.se
Mer
Mindre

Gridcon Solcellsteknik AB

Norrköping

Solcellsinstallatör
Gridcon AB är ett av de företag som har längst erfarenhet av solcellsinstallationer i Sverige och ett av få renodlade entreprenadföretag inom solenergi. Företaget har 20-års erfarenhet av solenergi via tidigare företag som utvecklats till Gridcon AB. Vi har god vana att uppföra solcellsanläggningar som totalentreprentreprander i stora byggprojekt.

Aktiebolaget Gridcon grundades våren 2008. Namnet kommer ifrån det engelska ordet ”grid connected” (nätansluten) och syftar på företagets huvudområde som är nätanslutna solcellsanläggningar.

Tidigare existerade bolaget i mindre skala under namnet Solkraft Östergötland och har på så sätt arbetat med solenergi sen början av 2000-talet. I takt med att efterfrågan på solenergi ökade blev det ett naturligt steg att ombilda till aktiebolag.

Gridcons verksamhetsområde omfattar solcellsentreprenader och större solvärmeentreprenader.


Kontakt: Henrik Persson
070-5665382
Adress: Hydraulvägen 5
616 34 Åby
Hemsida: http://www.gridcon.se
Mer
Mindre

Helios El & Solkraft AB

Trosa

Solcellsinstallatör
Helios El & Solkraft AB är en helhetsleverantör av solceller till, villor, fritidshus, flerfamiljshus, lantbruk och företag.
Vi erbjuder kompletta solcellslösningar och hjälper er med att ta fram den bästa energilösningen med den senaste tekniken.
Vi utför installationer på alla typer av byggnader, såväl villor och flerfamiljshus samt företagslokaler.
Helios grundandes 2002 under namnet Frontcast och har under 2019 bytt namn till Helios El & Solkraft AB.
Vi har en lång erfarenhet av installationer i kommersiella fastigheter och har över 2 000 olika typer av installationer under bältet.
Förutom försäljning och installation av helhetslösningar inom solceller, projekterar och utför vi alla former av EL- installationsjobb, både i nya och befintliga fastighetsprojekt.
Vår styrka ligger i vår breda erfarenhet och välutbildad personal.

Kontakt: Kim Zetterberg
0706672330
Adress: Åda Backar 8
Hemsida: http://www.heliosab.se
Mer
Mindre

Hemsol AB

Uppsala

Information om solenergi
HemSol är en rikstäckande intressesida för solceller med hänsyn till information och den egenutvecklade solcellskalkylator som finns på hemsidan.

Efter en gedigen marknadsanalys landade vi i slutsatsen att investeringsbeslutet är för svårt för privatpersoner i Sverige. Därför bestämde vi oss att ta fram den mest avancerade solcellskalkylator möjligt, men samtidigt göra den mer användarvänlig än de alternativen som finns idag.

Välkommen till Hemsol.se och lär dig allt du behöver veta om solceller för ditt tak!

Kontakt: Kundtjänst
08-121 325 99
Adress: Norra Agnegatan 38
Hemsida: https://hemsol.se/
Mer
Mindre

HESAB

Sala

Information om solenergi och Solcellsinstallatör
Vi levererar nyckelfärdiga solcellsanläggningar till alla målgrupper och hjälper er med rådgivning, dimensionering, bidragsansökan, installation etc.
Oavsett om ni är privatperson, företag eller bostadsrättsförening hjälper vi er från start till slut.

HESAB är dotterbolag till Sala-Heby Energi AB där vår specialkompetens är energieffektivisering, solel för oss är därmed en självklarhet! Vi sätter kundens behov och förutsättningar i fokus när vi dimensionerar en anläggning och många kunder känner trygghet att vi har ett stabilt och välrenommerat energibolag i ryggen.

Önskar ni sälja ert elöverskott till vårt moderbolag guidar vi er gärna i processen.

Vi utgår från Sala och Heby kommuner men är verksamma i hela Västmanland, Uppland och Dalarna.

Välkommen att höra av er till oss!

Kontakt: Mari Rydqvist
0224-576 40
Adress: Fabriksgatan 14, 733 39 Sala
Hemsida: http://www.hesab.nu
Mer
Mindre

HPSolartech AB

Arboga, Askersund, Boxholm, Degerfors, Enköping, Eskilstuna, Fagersta, Finspång, Flen, Gnesta, Hallsberg, Hallstahammar, Heby, Håbo, Hällefors, Karlskoga, Katrineholm, Kinda, Knivsta, Kumla, Kungsör, Köping, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Linköping, Ljusnarsberg, Mjölby, Motala, Nora och No

Solcellsinstallatör och Solcellsleverantör
HPSolartech hjälper lantbrukare och företag att rädda planeten och göra en lönsam investering med hjälp av miljövänlig solenergi.

Med Länsförsäkringar som delägare kan vi erbjuda en säker, långsiktig och högkvalitativ anläggning anpassad till varje kunds önskemål och krav. Våra

Vi levererar bara nyckelfärdiga anläggningar där vi tar ett helhetsansvar för kalkyler, installationer, driftsättning samt allt pappersarbete. Solel är fantastiskt för miljön och vi vill att det dessutom skall vara både enkelt och lönsamt.


Kontakt: Gustav Alberius
018-59 18 00
Adress: Bolandsgatan 15A
753 23 Uppsala
Hemsida: http://www.hpsolartech.se/
Mer
Mindre

JBA Vind AB

Örebro

Övrigt
I en del situationer krävs bygglov för att uppföra solceller och solpaneler. Vi kan ta fram nödvändiga dokument som situationsplan, ansökningshandlingar, illustrationer (fotomontage) med mera. Vi kan ta hand om all kontakt med kommunen fram tills bygglovet är beviljat.

Kontakt: Per Forsberg
019179270
Adress: Oskarsvägen 2 B
702 14
Örebro
Hemsida: http://www.jbavind.se
Mer
Mindre

Klövsta Energi AB

Gnesta

Solcellsinstallatör
Vi levererar helhetslösningar för produktion av sol-el.

Kontakt: johan lexell
0703585244
Adress: Odens gränd 6
Hemsida: http://www.klovsta-energi.se
Mer
Mindre

Miljö-, Vvs- & Energicenter AB

Motala

Information om solenergi, Solcellsinstallatör och Solcellsleverantör
Certifierad solelinstallatör
Projektering och installation helt med egen personal.

Kontakt: Michael Malmgren
0141222222
Adress: Vintergatan 8
591 32 Motala
Hemsida: http://Mve.se
Mer
Mindre

Miljö-, Vvs- & Energicenter AB, MVE

Linköping

Information om solenergi, Solcellsinstallatör och Solcellsleverantör
Certifierad Solel installatör
Projekterar och installerar, allt med egna montörer.

Kontakt: Michael Malmgren
013106000
Adress: Gillbergagatan 22
Hemsida: http://Mve.se
Mer
Mindre

Monier

Uppsala

Solcellsleverantör
Monier levererar kompletta taklösningar med integrerade solenergitak till alla typer av lutande tak.

Moniers solenergitak är testade på samma sätt som alla våra takprodukter, vilket ger oss möjligheten att erbjuda samma trygghet och garantier som för alla våra takprodukter.

Monier har ett etablerat nätverk av auktoriserade installatörer av tak och solenergitak. Som kund får du en motpart som levererar en nyckelfärdig produkt med marknadens bästa garantier.

Kontakt: Max Metelius
0723160444
Adress: Hemvärnsvägen 9 171 54 SOLNA
Hemsida: https://www.monier.se/produkter/solenergitak
Mer
Mindre

Mälarenergi AB

Västerås

Information om solenergi, Solcellsinstallatör, Solcellsleverantör, Elbolag och Övrigt
Mälarenergi erbjuder nyckelfärdiga solcellsanläggningar till privata fastigheter, företag och bostadsrättsföreningar. Vi tillhandhåller komfort och trygghet och månar starkt om våra kunder. Vi hjälper till med hela kedjan, från rådgivning till färdig installation.

När din anläggning är i drift erbjuder vi oss även att köpa din eventuella överskottsel genom en nettodebitering på årsbasis.

Många av våra kunder uppskattar vår långa erfarenhet, bredd inom energiområdet och inte minst tryggheten i vår långsiktighet.

Mälarenergi är stolta samhällsbyggare med basen i Västerås och västra Mälardalen. Mälarenergis produkter och tjänster utgör kärnan i flera grundläggande samhällsfunktioner, så som energi-, vatten- och bredbandslösningar. Vi är idag över 700 medarbetare, ägs av Västerås stad och omsätter cirka tre miljarder kronor.


Kontakt: Gustaf Klintbo Skilje
021 39 56 38
Adress: Sjöhagsvägen 3
Hemsida: http://www.malarenergi.se
Mer
Mindre

Nestor AB

Västerås

Information om solenergi
Nestor AB hjälper gärna till att skriva projektansökningar och anbud.

Vi genomför informationsprojekt och förstudier om solenergi samt samordnar solelprojekt. Vi är också kunniga inom energieffektivisering och övrig förnybar energi.

Kontakt: Eric Söderberg
0704576822
Adress: Verksgatan 6. Västerås. Post: Kvicksundsvägen 2, 63532 Kvicksund
Hemsida: http://www.nestor.se
Mer
Mindre

Nordic Energy Partner

Örebro

Information om solenergi, Solcellsinstallatör och Solcellsleverantör
Nordic Energy Partner är en helhetspartner för Energifrågor, inom allt från Energirådgivning, värmepumpar, elinstallationer och solenergi.

Kontakt: Thomas Kållin
0768882030
Adress: Talyvägen 2
Hemsida: http://www.nepab.nu
Mer
Mindre

Paradisenergi AB

Arboga, Askersund, Boxholm, Degerfors, Enköping, Eskilstuna, Fagersta, Finspång, Flen, Gnesta, Hallsberg, Hallstahammar, Heby, Håbo, Hällefors, Karlskoga, Katrineholm, Kinda, Knivsta, Kumla, Kungsör, Köping, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Linköping, Ljusnarsberg, Mjölby, Motala, Nora och No

Information om solenergi, Föreläsare inom solenergi och Besiktning av solcellsanläggningar
Paradisenergi är ett konsultbolag som hjälper dig med inventering av tak, förstudier, projektering, upphandling, besiktning och uppföljning av solcellsprojekt. Därutöver driver vi forskningsprojekt, exempelvis i det internationella forskningsprojekt IEA PVPS, men även lokala svenska forskningsprojekt. Eftersom vi är oberoende konsulter kan du vara säker på att vi vill hitta den bästa lösningen för dig.

Vi jobbar enbart med solcellsanläggningar och har stor erfarenhet av solcellsinstallationer. Främst har vi arbetat med större projekt på kommunala och offentliga byggnader. På referenslistan finns, förutom fler än 70 enskilda upphandlingar, bland annat två av sveriges största solcellsparker, Nya Solevi och Solsidan i Varberg om 5,5 respektive 2,7 MW.

Vi utgår från Göteborg och besiktigar små och stora anläggningar runt hela landet.

Kontakt: Linn Andersson Strannegård
0702706038
Adress: Barkspadesgatan 16, 416 80 Göteborg
Hemsida: http://www.paradisenergi.se
Mer
Mindre

PMC El

Västerås

Solcellsinstallatör och Solcellsleverantör
PMC El är ett elinstallationsföretag som funnits i över 30 år. Solceller är en del av lösningen för att minska klimatpåverkan och luftföroreningar.

Anledningen är enkel. Inga rörliga delar, effektiv energiomvandling och lång hållbarhet. Därför är solceller ett populärt inslag i Klimatklivet, regeringens satsning för klimatet, som ger 20% i investeringsstöd. Självklart finns det utmaningar att lyckas få till den bästa lösningen med fördelaktig ekonomi och teknik - där kommer vi in i bilden.

PMC värderar långvariga relationer och solcellspaneler kan ha garantier upp mot 30 år. Då gäller det att ha en partner som finns kvar vid din sida i ur och skur.

Vi har projekterat och installerat solceller åt kommuner, landsting, företag och energibolag. Glöm inte bort att en solcellsanläggning enligt lag måste utföras av ett elinstallationsföretag. Läs mer på Elsäkerhetsverket, du som kund är ansvarig för att kontrollera detta.

Tveka inte att kontakta oss för att få ditt projekt att lysa!

Kontakt: Niclas Ullbrand
+46 766 777 504
Adress: Landsvägen 52
721 36
VÄSTERÅS
Hemsida: https://pmcel.se/fornybar-energi/
Mer
Mindre

PPAM Solkraft AB

Linköping

Information om solenergi, Solcellsinstallatör, Solcellsleverantör och Forskning och utveckling
Med vår kunskap om solenergi skapar vi hållbar energiförsörjning för världens städer, multifunktionellt och estetiskt tilltalande.
Vi forskar om solenergi och utvecklar effektiva solkraftanläggningar för att påskynda vägen till det hållbara samhället. Vår lösning på behovet av ren energi är våra nyckelfärdiga anläggningar – som är lönsamma från dag ett, både för dig och miljön!

Sveriges meste installatör
PPAM Solkraft säljer och bygger solkraftsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri etc. Vi levererar allt från nyckelfärdiga anläggningar ner till enstaka solpaneler.
En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden.
Vi har de senaste åren levererat och installerat solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet. Vi tar totalansvaret för din investering och sköter allt från materialinköp och montering till driftsättning och övervakning via nätet.

PPAMs forskning och utveckling
PPAM utvecklar två kvalitativa serier av solpaneler, Paladium som är ett polykristallint system och Onyxium som är monokristallint. Framtagna från grunden av våra ingenjörer och med många hundra installationer i Sverige och utomlands utgör de en stor kunskapsbas för våra studier av livslängd och vår strävan att hela tiden optimera tekniken ytterligare.
Men det riktigt spännande området är Elin Molins forskning på dubbelsidiga solcellspaneler. Ett projekt inom ramen för Forskarskolan Reesbe på Högskolan i Gävle. Elin är PPAM Solkrafts VD och tillsammans med Andreas Molin grundare av PPAM.

Kontakt: Amanda Nordström, Marknadsansvarig
070-010 42 55
Adress: Ljung Tegelbruket 3
590 75 Ljungsbro
Hemsida: http://www.ppam.se
Mer
Mindre

Save by Solar

Uppsala

Information om solenergi, Solcellsinstallatör och Övrigt
Vi på Save by Solar vill driva på utvecklingen till det förnybara samhället genom att förändra elmarknaden från grunden. Det gör vi genom att skapa enkla, lönsamma och säkra lösningar för kommersiella fastighetsägare och verksamheter. Medan andra levererar en teoretisk toppeffekt (kW) fokuserar vi på det som påverkar din elfaktura. Vårt mål är istället att ge dig så mycket elenergi (kWh) som möjligt för dina pengar. Genom att sköta allt kan vi garantera dig en stabil elproduktion år efter år.

Vårt koncept går ut på att vi arbetar med en helhetslösning kring investeringar inom solenergi, helt och hållet formad utifrån företags och fastighetsägares behov och önskemål. I praktiken innebär det att vi som bolag sköter precis alla delar kopplade till en investering i solceller; förstudie, projektering, installation och vidare också löpande övervakning, service, rapportering mot myndigheter och administration av elcertifikat. På så vis kan vi också garantera en viss beräknad årsproduktion av solel, där vi ersätter eventuell underprestation ekonomiskt. Detta – i kombination med att vi enbart använder egen personal i alla led – är för att alla våra kunder ska känna sig trygga i vad de får.

Helhetslösningen innebär att processen blir väldigt enkel för en fastighetsägare, och eventuell extra belastning på den egna organisationen i praktiken obefintlig. Detta är ett upplägg som tilltalar många av våra kunder, där större fastighetsbolag som Castellum och ICA Fastigheter varvas med till exempel bygghandlare, lantbruk eller möbelbutiker.

Kontakt: Hugo Larsson
+46 76-800 20 81
Adress: Björkgatan 4, 753 28 Uppsala
Hemsida: http://www.savebysolar.se
Mer
Mindre

Sol & Byggteknik i Grythyttan AB

Hällefors

Solcellsinstallatör, Solcellsleverantör och Föreläsare inom solenergi
Installation av solenergi och energilager samt smarta energihubar.

Kontakt: Andreas Hidén
070-683 43 66
Adress: Saxhyttan 92
712 94 Grythyttan
Hemsida: http://www.sol-byggteknik.se
Mer
Mindre

Solarteknik Norden AB

Uppsala

Solcellsinstallatör, Solcellsleverantör och Övrigt
Hela Sveriges Distributör Installtör Partner inom solel.
Stort utbud, kvalitetspaneler. Officiell distributör för LG SOLAR - HANWHA Q Cells - BRUK-BET. Lager i Uppsala


Kontakt: Rolle Gundhus
010 - 707 73 75
Adress: Gnistagatan 15, 75454 UPPSALA
Hemsida: http://solarteknik.se
Mer
Mindre

Solcellsbyggarna Boxholm AB

Boxholm

Solcellsinstallatör
Solcellsbyggarna säljer helt kompletta solcellssystem. Priserna på hemsidan är för helt kompletta solcellssystem där inga kostnader tillkommer. Systemen som levereras är nätanslutna. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

Vi har även försäljning av alla komponenter man kan behöva vid en solcellsinstallation och försäljning av solcellspaket för eget montage.

Vi rekommenderar er att vid solcellsinvesteringar alltid begära in minst två av varandra oberoende offerter. Att göra affärer med oss skall vara tryggt. Inga oväntade kostnader tillkommer.

Vi har goda referenser, och referensanläggningar som du är välkommen att titta på vid intresse. Vi fokuserar på att identifiera kundens behov och skapa långsiktiga lösningar.

Tveka inte att kontakta oss på Solcellsbyggarna.
070 696 49 22
solcellsbyggarna@gmail.com
www.solcellsbyggarna.se


Kontakt: Anders Wirf
+46706964922
Adress: Nya timmerö v 3a
Hemsida: http://www.solcellsbyggarna.se
Mer
Mindre

Solcellskollen

Västerås

Information om solenergi
Solcellskollen.se är en webbtjänst med syfte att hjälpa privatpersoner och andra mindre aktörer att skaffa solceller. På Solcellskollen kan man räkna på och utvärdera om solceller funkar bra för det egna huset. Användarna kan även se vilka lokala leverantörer som finns i närheten och ta in offerter.

Kontakt: Erik Wallnér
0737589117
Adress: Majorsgatan 5b, 41308 Göteborg
Hemsida: http://www.solcellskollen.se
Mer
Mindre

SolcellsOfferter.se

Arboga, Askersund, Boxholm, Degerfors, Enköping, Eskilstuna, Fagersta, Finspång, Flen, Gnesta, Hallsberg, Hallstahammar, Heby, Håbo, Hällefors, Karlskoga, Katrineholm, Kinda, Knivsta, Kumla, Kungsör, Köping, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Linköping, Ljusnarsberg, Mjölby, Motala, Nora och No

Information om solenergi
På SolcellsOfferter.se kan du enkelt och kostnadsfritt ta in 3 offerter ifrån behöriga solcellsinstallatörer. Vi vill hjälpa Svenskar att välja seriösa och kvalificerade företag, så att det kan få ut så mycket som möjligt utav sin investering i solenergi. Vi arbetar i hela landet.

Att skapa en prisförfrågan tar bara 2 minuter, är helt kostnadsfritt & utan förpliktelse.

Kontakt: Anton Götlin
08 - 520 277 50
Adress: Varvsgatan 8C
Hemsida: https://www.solcellsofferter.se
Mer
Mindre

Solelgrossisten Sverige AB

Örebro

Solcellsleverantör
Solelgrossisten är en B2B grossist inom Solenergi. Via vår webbshop finns allt en återförsäljare eller partner behöver för en solelanläggning. Vi jobbar rikstäckande med seriösa återförsäljare och partner över hela Sverige.
Med inriktning på hög kompetens hos medarbetare och med produkter med hög kvalitet från etablerade tillverkare som jobbar långsiktigt, borgar det för att klara de långa garantitider som följer produkterna

Kontakt: Försäljningsansvarig Öst & Norr, Magnus Ohlsson
010-3033316 / 076-788 81 71
Adress: Testgatan 1
272 36 Simrishamn
Hemsida: https://www.solelgrossisten.se
Mer
Mindre

Solelia Greentech AB

Uppsala

Övrigt
Solelia kopplar samman lokalt producerad solenergi med elbilsladdning vilket skapar utsläppsfria transporter. En organisation med solenergi installerad på fastigheter kan använda denna högkvalitativa energi för egna laddplatser eller låta hyresgäster/kunder ta del av den kvalitetssäkrade energin. Solelia kan hjälpa till i hela processen.

Genom att använda elfordons lagringskapacitet i batterierna kan solenergin i det lokala nätet tillvaratas mycket effektivt. Egenkonsumtionen kan maximeras. Hur det går till, plus andra fördelar med att solladda går att läsa på solelia.seKontakt: Per Wickman
070 749 14 64
Adress: Valhallavägen 79, 4tr
c/o KIC InnoEnergy Sweden AB
114 28 Stockholm

Hemsida: http://www.solelia.se
Mer
Mindre

Solinnovation i Värnamo AB

Örebro

Solcellsinstallatör
Solinnovation är ett företag med större delen av södra Sverige som arbetsområde. Vi erbjuder solcellsanläggningar till företag, lantbruk, bostadsrättsföreningar och privatpersoner.

Vi har kontor i både Örebro och Värnamo. Vi driver företaget med en vision att bidra till lägre elpriser för våra kunder! Vi tar hand om hela processen från projektering till nyckelfärdig solcellsanläggning.

Kontakt: Tobias Stenberg
0729-648900
Adress: Forellvägen 3
70510 Örebro
Hemsida: http://solinnovation.se
Mer
Mindre

Solkompaniet AB

Örebro

Solcellsinstallatör
Örebro – Göteborg – Stockholm

Vi är idag Sveriges största och mest meriterade solcellsinstallatör när det gäller design, leverans och insallation av nätanslutna solcellssystem. Vi bygger de större anläggningarna på mark och tak.

Vi är 50 anställda och finns på kontor i Örebro, Göteborg och Stockholm. Vi har ett eget konsultbolag där vi jobbar med forskning och utveckling samt egna installationsteam. 2017 invigde vi även vår serviceavdelning som är Sveriges enda.

Alla anläggningar vi har byggt producerar mycket el. Vi vet hur man bygger en effektiv solcellsanläggning som ger mesta möjliga elproduktionen under hela solcellssystemets livstid.
Genom att vara experter på solceller och laddinfrastruktur hjälper vi dig som kund längst hela kedjan. Från tidiga förstudier och strategier, till det ögonblick då den färdiga solcellsanläggningen levererar sin första kilowattimme och under alla åren med solelproduktion. Vi bygger framförallt nätanslutna solcellssystem på tak, men också på mark och på fasad. Vi har ett brett utbud från de främsta leverantörerna på solcellsmarknaden. Vi ser till att de installeras med samma höga kvalitetskrav för att producera el problemfritt i 30 år.

Då vi även är en del av Solelkommissionen har vi den största kunskapen kring regelverken för solel samt att vi är drivande kring forskning och utveckling för Sveriges solel.

Tid att söka statlig solcellsstöd nu på hela 30% fram till 2020

I december 2017 fattade regeringen beslut om utökat solelsstöd. Med en välgörande ansökan är alla nu garanterad 30% stöd vid beviljat stöd av den totala kostnaden av en anläggning under 255 kWt. Det betyder att egenproducerad solel nu är billigare än el du kan köpa från nätet. Vi hjälper dig med att beräkna anläggningen och skicka in ansökan till Länsstyrelsen.

Skicka in dina uppgifter på info@solkompaniet.se så återkommer vi med svar.

Välkomna att ringa oss på: 08-400 267 50 eller 019-30 87 50

Vi har under åren byggt åt de flesta fastighetsägare i Sverige som Vasakronan, Akademisak Hus, Catena och krävande bolag som Skanska, NCC och Peab.

Kontakt: David Larsson
019-30 87 50
Adress: Kvarngatan 9
711 30 Lindesberg
Hemsida: https://solkompaniet.se/
Mer
Mindre

Solkraft i Viby AB

Örebro

Solcellsinstallatör
Vi är en certifierad solcellsinstallatör i Örebro Län.
Projekt i Tanzania i söder och Svaalbard i norr.

Kontakt: Per Halldin
0768910340
Adress: Kårkulla 190
Hemsida: http://www.solkraft.info
Mer
Mindre

Solkraft Sverige AB

Västerås

Solcellsinstallatör och Solcellsleverantör
Solkraft Sverige arbetar med helhetslösningar inom solceller där vi tar ansvar för hela installationen – från projektering på plats och planering till färdig installation. För att allt ska bli perfekt anpassat till varje kund börjar vi alltid med ett kostnadsfritt hembesök, där vi går igenom förutsättningarna för just er fastighet och önskemål.

Kontakt: Sebastian Uusitalo
0735-213902
Adress: Västerås
Hemsida: http://www.solkraftsverige.se
Mer
Mindre

Solkraftdirekt

Sala

Solcellsleverantör
Solkraftdirekt förmedlar nyckelfärdiga solkraftsanläggningar som ger dig en garanterat lägre elräkning och bevarar planeten till nästa generation.

Vi samarbetar med PPAM Solkraft

Sveriges meste installatör
PPAM Solkraft bygger solkraftsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri och bostadsrättsföreningar.

En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden.
Vi har de senaste åren levererat och installerat solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet. Vi tar totalansvaret för din investering och sköter allt från materialinköp och montering till driftsättning och övervakning via nätet.

PPAMs forskning och utveckling
PPAM utvecklar två kvalitativa serier av solpaneler, Paladium som är ett polykristallint system och Onyxium som är monokristallint. Framtagna från grunden av våra ingenjörer och med många hundra installationer i Sverige och utomlands utgör de en stor kunskapsbas för våra studier av livslängd och vår strävan att hela tiden optimera tekniken ytterligare.
Men det riktigt spännande området är Elin Molins forskning på dubbelsidiga solcellspaneler. Ett projekt inom ramen för Forskarskolan Reesbe på Högskolan i Gävle. Elin är PPAM Solkrafts VD och tillsammans med Andreas Molin grundare av PPAM.

Kontakt: Liviu Voinea
076-1963528
Adress: Sonnbo 122
Hemsida: http://solkraftdirekt.se/
Mer
Mindre

Solkraftdirekt

Västerås

Solcellsinstallatör
Solkraftdirekt förmedlar nyckelfärdiga solkraftsanläggningar som ger dig en garanterat lägre elräkning och bevarar planeten till nästa generation.

Vi samarbetar med PPAM Solkraft

Sveriges meste installatör
PPAM Solkraft bygger solkraftsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri och bostadsrättsföreningar.

En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden.
Vi har de senaste åren levererat och installerat solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet. Vi tar totalansvaret för din investering och sköter allt från materialinköp och montering till driftsättning och övervakning via nätet.

PPAMs forskning och utveckling
PPAM utvecklar två kvalitativa serier av solpaneler, Paladium som är ett polykristallint system och Onyxium som är monokristallint. Framtagna från grunden av våra ingenjörer och med många hundra installationer i Sverige och utomlands utgör de en stor kunskapsbas för våra studier av livslängd och vår strävan att hela tiden optimera tekniken ytterligare.
Men det riktigt spännande området är Elin Molins forskning på dubbelsidiga solcellspaneler. Ett projekt inom ramen för Forskarskolan Reesbe på Högskolan i Gävle. Elin är PPAM Solkrafts VD och tillsammans med Andreas Molin grundare av PPAM.


Kontakt: Liviu Voinea
+46761963528
Adress: Sonnbo 122 73399 Möklinta
Hemsida: http://www.solkraftdirekt.se
Mer
Mindre

Solkraftdirekt

Uppsala

Solcellsinstallatör
Solkraftdirekt förmedlar nyckelfärdiga solkraftsanläggningar som ger dig en garanterat lägre elräkning och bevarar planeten till nästa generation.

Vi samarbetar med PPAM Solkraft

Sveriges meste installatör
PPAM Solkraft bygger solkraftsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri och bostadsrättsföreningar.

En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden.
Vi har de senaste åren levererat och installerat solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet. Vi tar totalansvaret för din investering och sköter allt från materialinköp och montering till driftsättning och övervakning via nätet.

PPAMs forskning och utveckling
PPAM utvecklar två kvalitativa serier av solpaneler, Paladium som är ett polykristallint system och Onyxium som är monokristallint. Framtagna från grunden av våra ingenjörer och med många hundra installationer i Sverige och utomlands utgör de en stor kunskapsbas för våra studier av livslängd och vår strävan att hela tiden optimera tekniken ytterligare.
Men det riktigt spännande området är Elin Molins forskning på dubbelsidiga solcellspaneler. Ett projekt inom ramen för Forskarskolan Reesbe på Högskolan i Gävle. Elin är PPAM Solkrafts VD och tillsammans med Andreas Molin grundare av PPAM.


Kontakt: Liviu Voinea
+46761963528
Adress: Sonnbo 122 73399 Möklinta
Hemsida: http://www.solkraftdirekt.se
Mer
Mindre

Solkraftdirekt i Sverige AB

Örebro

Solcellsleverantör
Solkraftdirekt

Örebro

Solcellsleverantör
Solkraftdirekt förmedlar nyckelfärdiga solkraftsanläggningar som ger dig en garanterat lägre elräkning och bevarar planeten till nästa generation.

Vi samarbetar med PPAM Solkraft

Sveriges meste installatör
PPAM Solkraft bygger solkraftsanläggningar i alla kundsegment – villor, lantbruk, offentliga fastigheter, industri och bostadsrättsföreningar.

En kombination av hög kompetens, egen produktutveckling, snabba leveranser, areaeffektiva och estetiskt utformade anläggningar gör oss unika på marknaden.
Vi har de senaste åren levererat och installerat solcellsanläggningar i hela Sverige, från Haparanda i norr till Ystad i söder, och är idag en av landets ledande aktörer inom solkraftsområdet. Vi tar totalansvaret för din investering och sköter allt från materialinköp och montering till driftsättning och övervakning via nätet.

PPAMs forskning och utveckling
PPAM utvecklar två kvalitativa serier av solpaneler, Paladium som är ett polykristallint system och Onyxium som är monokristallint. Framtagna från grunden av våra ingenjörer och med många hundra installationer i Sverige och utomlands utgör de en stor kunskapsbas för våra studier av livslängd och vår strävan att hela tiden optimera tekniken ytterligare.
Men det riktigt spännande området är Elin Molins forskning på dubbelsidiga solcellspaneler. Ett projekt inom ramen för Forskarskolan Reesbe på Högskolan i Gävle. Elin är PPAM Solkrafts VD och tillsammans med Andreas Molin grundare av PPAM.

Kontakt:
Liviu Voinea
076-1963528
Liviu@solkraftdirekt.se
Adress:
Sonnbo 122
Hemsida:
http://solkraftdirekt.se/

Kontakt: Johan Martinson
0760-00 06 62
Adress: Kalkstensvägen 11
Hemsida: http://www.solkraftdirekt.se
Mer
Mindre

Soltech Sales & Support

Arboga, Askersund, Boxholm, Degerfors, Enköping, Eskilstuna, Fagersta, Finspång, Flen, Gnesta, Hallsberg, Hallstahammar, Heby, Håbo, Hällefors, Karlskoga, Katrineholm, Kinda, Knivsta, Kumla, Kungsör, Köping, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Linköping, Ljusnarsberg, Mjölby, Motala, Nora och No

Information om solenergi, Solcellsinstallatör, Solcellsleverantör, Föreläsare inom solenergi, Forskning och utveckling och Besiktning av solcellsanläggningar
Soltech är helhetsleverantören som både utvecklar, säljer, installerar och optimerar solcellslösningar för dina behov. Vi erbjuder både våra egenutvecklade produkter — ShingEl, RooF och Facade, men även traditionella utanpåliggande kiselsolceller. Vi skräddarsyr den lösning som passar kund och anläggning bäst.

Soltech Sales & Support är ett helägt dotterbolag i Soltech-koncernen och ansvarar för försäljning och installation av olika typer solenergianläggningar. Vi tar varmt emot förfrågningar från kunder i både offentlig och privat sektor samt privatpersoner. Så tveka inte om att höra av dig till oss!


Kontakt: Säljavdelningen
+46 (0)8 441 88 40
Adress: Upplagsvägen 1, 117 43 Stockholm
Hemsida: http://soltechenergy.com
Mer
Mindre

STUNS

Uppsala

Forskning och utveckling
STUNS arbetar för uthållig regional tillväxt och stärkt regional attraktionskraft. En stor del av verksamheten är därför inriktad på att förbättra villkoren för företagande som är långsiktigt värdeskapande.

STUNS verksamhet är idag koncentrerad till tre strategiska fokusområden:

• Life science med det öppna innovationsprogrammet BIO-X inom Uppsala BIO.
• Energi med testbäddar och affärsplattformar för kundföretag och teknikleverantörer i STUNS Energi.
• Innovation och affärer med samlokalisering av innovationssystemets aktörer och regionens företagsinkubator Uppsala Innovation Centre (UIC).


Kontakt: Hans Nyhlén
018-477 04 06
Adress: Dag Hammarskjölds väg 10B
751 83 Uppsala
Hemsida: http://www.stuns.se
Mer
Mindre

Sun4Energy AB

Örebro

Information om solenergi
Vi säljer kompletta solcellspaket färdiginstallerat om du vill eller gör jobbet själv. Våra kunder är alla som har ett tak, företag, privatpersoner eller lantbruk.
Vi är även återförsäljare av ett av de främsta Elbils laddboxarna Enelion.

Kontakt: Mattias Thorsén
0731707071
Adress: Skjutbanevägen 1
Hemsida: http://www.sun4energy.se
Mer
Mindre

Sunsolutions

Motala

Solcellsinstallatör och Solcellsleverantör
Vårt erbjudande är så mycket mer än bara marknadens bästa och mest hållbara solpanel.

Vi klarlägger de juridiska och tekniska förutsättningarna och redovisar en ekonomisk kalkyl att lägga till grund för en investering i hållbar egenproducerad el.

Vi utför installation, verifierar och dokumenterar anläggningen i enlighet med gällande IEC-norm. För din säkerhet och kontroll.


Kontakt: Lars Laurin
0141 - 44 10 00
Adress: Sunsolutions
Strandvägen 169
591 46 Motala
Sweden
Hemsida: http://www.sunsolutions.se
Mer
Mindre

SVEA Renewable Solar AB

Uppsala

Solcellsinstallatör
SVEA Solar är idag en av Sveriges största installatörer av solceller. Vi är marknadsledande på villainstallationer och arbetar enbart med material av hög kvalitet. Installationer görs enbart av våra egna certifierade installatörer som utgår ifrån våra kontor i Stockholm, Malmö, Jönköping och Göteborg.

Kontakt: Anders Hellström
0739 52 79 01
Adress: Bergkällavägen 35A
Hemsida: http://www.sveasolar.se
Mer
Mindre

Svenska solkatten AB

Uppsala

Information om solenergi
Jag är en drivande entreprenör som drivs av att göra affärer och bygga företag. Min energi får jag av möten med andra människor och av att göra affärer.
I dag driver jag ett solcellsföretag - svenskasol.se - Vi är en helhetsleverantör som bygger solanläggningar för villor, Brf:er och lantbruk.
I mina föreläsningar vill jag informera om vad du som privatperson, företag, kommun eller politiker ska tänka på inför bygget av en solanläggning.
Efter att ni träffat mig ska ni känna: "å, nu förstår jag exakt hur det fungerar!".

Jag har arbetat inom solcellsbranschen i drygt 4 år. Förutom svenskasol.se driver jag även varumärket Solhjälpen som är ett välgörenhetsprojekt som tar hand om solpaneler som ska monteras ner och slängas. Dessa solpaneler tar vi hand om och transporterar till barnen i Colombia så de kan göra sina läxor på kvällarna.
https://www.youtube.com/watch?v=P_7aLJYTZAk

Kontakt: Therese Söderström
0761628829
Adress: Vendevägen 87
Hemsida: http://www.svenskasol.se
Mer
Mindre

Swede Energy Power Solutions AB

Örebro

Solcellsleverantör
Säkra och lönsamma solcellsanläggningar för företag och industri.

Swede Energy är branschledande på att omvandla solkraft till el – säkert, lönsamt och hållbart.

I 30 år har vi skapat kostnadseffektiva energianläggningar till företag, industrier och stora bostadsrättsföreningar över hela Sverige.

Vi tar helhetsansvar och ger dig ett problemfritt ägande med maximerad lönsamhet.

Swede Energy – ett naturligt val!

Kontakt: Jesper Ståhlberg
0726441892
Adress: Datorgatan 1 Husqvarna
Hemsida: http://www.swedeenergy.se
Mer
Mindre

Trä & Miljö

Linköping

Solcellsinstallatör
Säljer och installerar både solel och solvärmeanläggningar främst i Östergötland.
Samarbetar med Svesol. Nöjdkundgaranti.

Kontakt: Stefan Jonsson
0708-27 34 88
Adress: Besöksadress Skiffervägen 10. 585 63 ( Gistad ) LINGHEM
Postadress Gistad Nergård 585 63 LINGHEM
Hemsida: http://traochmiljo.se
Mer
Mindre

UAB Daziv

Västerås

Solcellsinstallatör och Solcellsleverantör
Our company provides solar equipment and instalation. Planty of projects already made in Kalmar, Oscarshamn and Västerås. Please contacts us for any enquiry!

Kontakt: Michail Skoda
+37067715006
Adress: Stumbru 26-3
Hemsida: http://
Mer
Mindre

Utellus

Uppsala

Elbolag
Utellus är det lilla elbolaget med de stora ambitionerna!
Vi strävar efter att tillsammans med våra kunder och användare bygga ut det hållbara och förnybara energisystemet. Det betyder att vi inte bara vill förmedla grön el mellan köpare och säljare – vi vill också se till att det kommer in mer ren el i systemet. Sedan 2006 har vi erbjudit privatpersoner och företag möjlighet att investera som delägare i vindkraft och sedan ett par år tillbaka hjälper vi även de som vill producera egen solel att göra det på bästa sätt.

Vi brinner för att hjälpa respektive kund hitta den bästa lösningen för just dem och kan erbjuda solinstallationer tillsammans med våra lokala samarbetspartners i hela Sverige.

Och just det - vi har Sveriges nöjdaste kunder. Fyra år på rad.

www.utellus.se


Kontakt: hej@utellus.se
0771-81 87 00
Adress: Lilla Nygatan 1, Stockholm
Hemsida: http://www.utellus.se
Mer
Mindre

Vattenfall

Uppsala

Elbolag
Vi erbjuder färdiga helhetslösningar för både privatpersoner och företag.
Vi hjälper till i hela processen, från idé till färdig anläggning.
Vi finns i hela Sverige.
Välkomna att höra av er.

Kontakt: Jörgen Larsson
070-539 65 42
Adress: Evenemangsgatan 13
Solna
Hemsida: https://www.vattenfall.se/solceller/
Mer
Mindre

Veosol Teknik AB

Arboga, Askersund, Degerfors, Fagersta, Finspång, Flen, Hallsberg, Hallstahammar, Hällefors, Karlskoga, Katrineholm, Kumla, Kungsör, Köping, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Motala, Nora, Norberg, Norrköping, Vadstena, Vingåker, Ödeshög och Örebro

Solcellsinstallatör
Installerat solenergi sedan 1995
Egen montage och servicepersonal
Erbjuder Serviceavtal

Kontakt: Fredrik Zetterlund
019-280350
Adress: Boställsvägen 4
Hemsida: http://www.veosol.se
Mer
Mindre

Viessmann Värmeteknik AB

Uppsala

Information om solenergi och Solcellsleverantör
Tysklandstillverkade solceller utan mellanhänder från ett företag med 100 år i branschen som omsätter ca 25 miljarder kronor.

Kontakt: Dan Marttinen
0705-47 71 87
Adress: Skalholtsgatan 9, Kista
Hemsida: http://www.viessmann.se
Mer
Mindre

Västmanland Upplands Energiförening

Enköping

Information om solenergi
Föreningen (www.vuef.se) som är en del av SERO (Sveriges Energiföreningars Riksorganisation) har verkat för förnybar energi och energibesparing under mer än 4 decennier. Insikten att ett långsiktigt hållbart energisystem inte kan bygga på fossil energi har funnits med sedan starten. Föreningen har bl.a. medverkat till utbyggnad av solenergi för värmeproduktion, följt och informerat om teknikutveckling på energiområdet och hjälpt såväl medlemmarna som andra med rådgivning. I dagsläget är Föreningen aktiv på sociala media och har även startat en ungdomssektion. Medlemsnätverket och aktiviteten på sociala media ger stora möjligheter att nå ut med information och klarlägga vad som ibland blir förvirrande och felaktigt i mediaflödet. Föreningen utgör därför en bra plattform för dialog och informationsutbyte med de som kan agera ambassadörer för energiomställningen.

Kontakt: Gunnar Öberg
070-7142262
Adress: Torsvi Hovgården 6, 745 99 Enköping
Hemsida: http://www.vuef.se
Mer
Mindre

WSP Sverige AB

Arboga, Askersund, Boxholm, Degerfors, Enköping, Eskilstuna, Fagersta, Finspång, Flen, Gnesta, Hallsberg, Hallstahammar, Heby, Håbo, Hällefors, Karlskoga, Katrineholm, Kinda, Knivsta, Kumla, Kungsör, Köping, Laxå, Lekeberg, Lindesberg, Linköping, Ljusnarsberg, Mjölby, Motala, Nora och No

Information om solenergi, Föreläsare inom solenergi, Alternativa affärsmodeller för solel, Forskning och utveckling och Övrigt
WSP har hög kapacitet för att utvärdera potentialen för solenergi och tillhandahålla konstruktion, upphandling, kostnads-nyttoanalyser, genomförande, driftsättning, drift och övervakning över hela utbudet av solenergitekniker.

Vi hjälper dig att identifiera, etablera och minimera risker associerade med solenergiprojekt. Vi ger råd inom en mängd miljöplaneringsfrågor och levererar kompletta tekniska konstruktionslösningar för att utveckla högeffektiva solenergiprogram, inklusive solcellssystem och solkraftsprojekt. Vi utreder hur stor del av en byggnads tak- och fasadyta som kan utnyttjas för utvinning av solenergi samt beräknar storlek på producerad energimängd och ser på möjligheter till integration i en byggnads klimatskal.

Kontakt: Sanna Nilsson
070-721 00 84
Adress: Ågatan 7
582 22 Linköping
Hemsida: https://www.wsp.com/sv-SE/sektorer/energi
Mer
Mindre

www.solcellsgrossen.se

Uppsala

Solcellsleverantör
Solpaneler av kända fabrikat till lägsta pris! Köp dina paneler av oss och anlita din lokala hantverkare för att sätta upp dem, eller gör delar av arbetet själv!

Kontakt: Kundtjänst
040-182444
Adress: Postia 1037
Hemsida: http://www.solcellsgrossen.se
Mer
Mindre

Östgöta solel

Motala

Solcellsinstallatör
Östgöta solel erbjuder nyckelfärdiga lösningar för solel.

Våra produkter håller hög klass i alla led. Från solceller och växelriktare till infästningar och kablage. Det ger högeffektiva system som håller, vilket borgar för en lönsam investering.

Kontakt: Nils-Johan Nilsson
070-84 403 59
Adress: Skärstad 209
591 94 Motala
Hemsida: http://ostgotasolel.se
Mer
Mindre